MAKSUTAVAT

Meiltä voit ostaa turvallisesti monille erilaisilla maksutavoilla. 

Sukkahousutukulla on käytössä yleisimmät maksutavat turvallisuudesta tinkimättä. Emme tallenna tai säilytä asiakkaiden pankki- ja luottokorttien numeroita emmekä muita maksamiseen littyviä tietoja.

Kaupassamme on aina ajantasaisimmat suojausmenetelmät käytössä suojaamassa maksamistasi.

Maksut välittää turvallinen Paytrail Oyj,

joka on finanssivalvonnan hyväksymä ja valvoma kotimainen maksunvälittäjä.

LISÄTIETOA MAKSUTAVOISTA

Pankkien maksupainikkeet


Voit maksaa tilauksen verkkopankistasi. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, oma SP ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Maksettuasi tilauksen, palaa takaisin verkkokauppaan. Näin varmistat tilauksen siirtymisen järjestelmäämme ja saat meiltä tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Mikäli et palaa maksun jälkeen kauppaan, saattaa tilauksesi jäädä kirjautumatta. Tilauksen saatuamme keräilemme sen ja lähetämme sinulle.
Kortilla maksaminen


Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla sekä American expressillä. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Sukkahousutukulla ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Maksutavan pääset valitsemaan viimeiseksi verkkokaupan kassalla. Maksun saajana on maksunvälittäjä Paytrail Oyj, joka välittää maksun Sukkahousutukku.fi verkkokaupalle. Maksettuasi tilauksen, palaa takaisin verkkokauppaan. Näin varmistat tilauksen siirtymisen järjestelmäämme ja saat meiltä tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Mikäli et palaa maksun jälkeen kauppaan, saattaa tilauksesi jäädä kirjautumatta. Tilauksen saatuamme keräilemme sen ja lähetämme sinulle.
Ennakkolasku


Mikäli sinulla ei ole pankkitunnuksia tai korttia juuri nyt saatavilla, voit valita maksutavaksi ennakkolaskun. Teet ostokset kaupassa normaalisti ja valitset kassalla ennakkolaskun maksutavaksi ja tilauskesen tekohetkellä et tarvitse maksuvälineitä. Tilauksen hyväksyttyäsi saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tiedot maksamista varten. Tiedot toimitetaan mahdollisimman pian. Mikäli maksutietoja ei ole tullut 24 tunnin kuluessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Muista tarkistaa myös roskapostilaatikkosi, joskus viestit ohjautuvat sinne. Maksutiedot saatuasi on sinulla 3 arkipäivää aikaa suorittaa maksu verkkopankissasi. Maksun saatuamme toimitamme tuotteet sinulle. Toimituksesta saat tiedon sähköpostiisi. Kätevää ja helppoa - TIlaukseen EI lisätä laskutus ym. kuluja!
JOUSTO - lasku / osamaksu


Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu,

jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti.

Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa.

Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa.

Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk.

Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko.

Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla.

Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä.

Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!
MOBILEPAY


MobilePay Onlinella voit maksaa verkkokaupassa ostokset nopeasti ja kätevästi. MobilePay on täysin maksuton sovellus ja tarjolla kaikkien pankkien asiakkaille. Sovelluksen voi ladata älylaitteen sovelluskaupasta tai tästä http://bit.ly/MobilePayFi Ostokset voi maksaa syöttämällä puhelinnumeron ja hyväksymällä MobilePay-sovelluksessa. Lisätietoja:
Mobilepay kotisivu

ASIAKKAALLE

TIETOA

TUTUSTU NÄIHIN

OTA YHTEYTTÄ

Jousto osamaksu verkkokaupassa

COPYRIGHT © 1995-2020 SUKKAHOUSUTUKKU.FI

Tekninen toteutus: Nettimaailma.fi

  • Sukkahousutukku Facebook
  • Sukkahousutukku Instagram