MAKSUTAVAT

Meiltä voit ostaa turvallisesti monilla erilaisilla maksutavoilla. 

Sukkahousutukulla on käytössä yleisimmät maksutavat turvallisuudesta tinkimättä.

Emme tallenna tai säilytä asiakkaiden pankki- ja luottokorttien numeroita emmekä muita

maksamiseen littyviä tietoja.

Kaupassamme on aina ajantasaisimmat suojausmenetelmät käytössä suojaamassa maksamistasi.

Maksut välittää turvallinen Paytrail Oyj,

joka on finanssivalvonnan hyväksymä ja valvoma kotimainen maksunvälittäjä.

Paytrail logo

LISÄTIETOA MAKSUTAVOISTA

Pankkien maksupainikkeet


Voit maksaa tilauksen verkkopankistasi. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, oma SP ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Maksettuasi tilauksen, palaa takaisin verkkokauppaan. Näin varmistat tilauksen siirtymisen järjestelmäämme ja saat meiltä tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Mikäli et palaa maksun jälkeen kauppaan, saattaa tilauksesi jäädä kirjautumatta. Tilauksen saatuamme keräilemme sen ja lähetämme sinulle.
Kortilla maksaminen


Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla sekä American expressillä. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Sukkahousutukulla ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Maksutavan pääset valitsemaan viimeiseksi verkkokaupan kassalla. Maksun saajana on maksunvälittäjä Paytrail Oyj, joka välittää maksun Sukkahousutukku.fi verkkokaupalle. Maksettuasi tilauksen, palaa takaisin verkkokauppaan. Näin varmistat tilauksen siirtymisen järjestelmäämme ja saat meiltä tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Mikäli et palaa maksun jälkeen kauppaan, saattaa tilauksesi jäädä kirjautumatta. Tilauksen saatuamme keräilemme sen ja lähetämme sinulle.
Ennakkolasku


Mikäli sinulla ei ole pankkitunnuksia tai korttia juuri nyt saatavilla, voit valita maksutavaksi ennakkolaskun. Teet ostokset kaupassa normaalisti ja valitset kassalla ennakkolaskun maksutavaksi ja tilauskesen tekohetkellä et tarvitse maksuvälineitä. Tilauksen hyväksyttyäsi saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tiedot maksamista varten. Tiedot toimitetaan mahdollisimman pian. Mikäli maksutietoja ei ole tullut 24 tunnin kuluessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Muista tarkistaa myös roskapostilaatikkosi, joskus viestit ohjautuvat sinne. Maksutiedot saatuasi on sinulla 3 arkipäivää aikaa suorittaa maksu verkkopankissasi. Maksun saatuamme toimitamme tuotteet sinulle. Toimituksesta saat tiedon sähköpostiisi. Kätevää ja helppoa - TIlaukseen EI lisätä laskutus ym. kuluja!
JOUSTO - lasku / osamaksu


Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu,

jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti.

Jousto osamaksu on hyödykesidonnainen kertaluotto millä maksat verkkokaupassa tekemäsi ostokset sinulle sopivissa erissä. Vapaaehtoisen osamaksun voit aktivoida käyttöösi maksamalla sinulle sopivan osan laskutaa.

Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Halutessasi voit aina maksaa koko luoton kerralla pois. Jousto osamaksussa voit maksaa ostoksen 3 – 36 kuukausierässä, alkaen 9,90€/kk. Vapaaehtoisen osamaksun luottosopimus hyväksytään ostoksen yhteydessä ja lähetämme luottosopimuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Esimerkiksi 1000 euron ostokselle, joka maksetaan 12 samansuuruisessa 92,59 euron kuukausierässä, todellinen vuosikorko on 21,82 %, ja luoton kokonaiskustannus on 1111,04€. Luottokustannuksiin ei lueta luoton hoitamiseen käytettävästä tilistä veloitettavaa 3,90€:n kuukausimaksua.

Perusvaatimukset Joustolla ostettaessa:

Vähintään 20 vuoden ikä

Osoite Suomen väestörekisterissä

Kotipaikka Suomessa vähintään 2 vuotta

Suomalainen henkilötunnus tunnistautumista ja luottopäätöksen tekemistä varten

Hyvä maksukyky.

Luotonantaja voi tarkistaa luotto- ja väestörekisteritiedot luottopäätöstä varten

Vahva tunnistautuminen. Henkilöllisyytesi varmennettaan ensimmäisen ostoksen yhteydessä verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella

Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!
MOBILEPAY


MobilePay Onlinella voit maksaa verkkokaupassa ostokset nopeasti ja kätevästi. MobilePay on täysin maksuton sovellus ja tarjolla kaikkien pankkien asiakkaille. Sovelluksen voi ladata älylaitteen sovelluskaupasta tai tästä http://bit.ly/MobilePayFi Ostokset voi maksaa syöttämällä puhelinnumeron ja hyväksymällä MobilePay-sovelluksessa. Lisätietoja:
Mobilepay kotisivu

Paytrail maksutavat