BAMBUSUKAT 

MITÄ OVAT BAMBUSUKAT?

Bambusukat ovat erittäin hyvin hengittävät ja pehmeät sukat. Bambusukat ovat hypoallergeenisia ja ne sopivat kaikille jaloille ja erityisesti herkille jaloille. Bambusukat ovat normaaleja sukkia pehmeämmät ja niitä on todella mukava käyttää. Lisäksi bambusukat vähentävät hajuja ja sitovat&haihduttavat hyvin kosteutta, jopa 3-4 kertaa paremmin kuin tavalliset sukat.

Bamsusukat säätelevät hyvin lämpöä vuodenajasta riippumatta. Luonnolisen raikkaat ja antibakteeriset bambusukat ovat loistava valinta niin arkeen kuin juhlaan.

Bambusukkien valmistukseen käytetään bambukuitua,

joka EI OLE sama bambu-lajike, kuin mitä pandat syövät.

Voit siis huoletta käyttää bambusukkia miettimättä, että pandojen ruoka loppuu.

Bambu on uusiutuva luonnonvara ja bambu voi kasvaa jopa puolimetriä päivässä, näin ollen Bambu on maailman nopeimmin kasvava ruoho. Bambua ei lannoiteta eikä sen kasvattamiseen käytetä kemikaaleja.

Laadukkaiden Solina-Bambusukkien hengittävän bambu-viskoosin ominaisuuksiin kuuluu antibakteerisuus, eli se ehkäisee hienhajun syntymistä ja tarttumista materiaaliin.

Kun bambusta valmistetut vaatteet ovat käyttöiän lopussa, ne voidaan kompostoida ja hävittää orgaanisella ja ympäristöystävällisellä tavalla.

Markkinoilla on bambusukkia, joiden bambukuidun osuus sukasta on pieni 65% tai alle. Solina bambusukissa on aina yli 65% bambua, joten ne ovat todellisia bambusukkia laadusta ja kuidusta tinkimättä.

ASIAKKAALLE

TIETOA

TUTUSTU NÄIHIN

OTA YHTEYTTÄ

Jousto osamaksu verkkokaupassa

COPYRIGHT © 1995-2020 SUKKAHOUSUTUKKU.FI

Tekninen toteutus: Nettimaailma.fi

  • Sukkahousutukku Facebook
  • Sukkahousutukku Instagram